IMPREZY

WIECZÓR
CHILIJSKI

PIKNIKI
COUNTRY

KOMUNIE

URODZINY

WIECZORY
PANIEŃSKIE

IMPREZY
FIRMOWE



CORDERO AL PALO - Jagnięcina pieczona

Jest to najbardziej tradycyjny sposób przygotowania mięsa w chilijskiej Patagonii, którym możesz delektować się we wszystkich restauracjach w Chile. Jest idealną formą spędzania Waszego czasu przy ogniskach, w większym gronie przyjaciół, rodzin czy współpracowników. Ze względu na swoją specyfikę przygotowania mięsa (4-6 godz) będzie czas na rozmowę, spróbowania oraz delektowanie się pysznymi chilijskimi winami ,tj. CABERNET, MERLOT czy CARMENERE, pochodzących ze słonecznych zbiorów z regionu MAULE. Jeśli jesteśmy już w Patagonii, nie może zabraknąć 100% wołowych steków argentyńskich, mięsa tak mięciutkiego i delikatnego, jednego z najlepszych na świecie) pochodzącego z krów z wolnego wybiegu, przechadzających się po całej Patagonii.



CORDERO AL PALO

EL TIPO DE CARNE ASADA HAS POPULAR DE LA PATAGONIA CHILENA EL CUAL PUEDES DEGUSTAR EN TODOS LOS RESTAURANTESPATAGONICOS. IDEAL PARA GRUPOS DE 12 A 30 PERSONAS. POR SU TRADICION LO CUAL ES PERFECTA PARA DISFRUTAR EN FAMILIA O AMIGOS, YA QUE SU LARGO TIEMPO DE COPCION A LAS BRASOS (4 A 6 HORAS) DA TIEMPO PARA CONVERSAR Y DEGUSTAR LOS SABROSOS VINOS CHILENOS COMO CABERNET, MERLOT, Y CAMENERE EXCELENTES SEPAS CHILENAS DE LA REGION DEEL MAULE. TAMBIEN SE PUEDE DEGUSTAR UN EXCELENTE TROZO DE CARNE ARGENTINA UNA CARNE SUAVE Y DELICADA PARA CUALQUIER PALADAR ( UNA DE LOS MEJORE DEL MUNDO) POR SU TRATO A LAS VACAS LIBRES CAMINANDO POR LA PATAGONIA.

Kontakt :
Patrycja Rutkowska (+48) 721-263-579, bonanza.ows@gmail.com
Piotr Rutkowski (+48) 600-669-162, szeryf@bonanza.pl"
Badów Górny, ul. Akacjowa 8 / Mszczonów 96-320
tel. +(48)46-857-30-19